Specializirana spletna trgovina za lov in prosti čas

Košarica

Vaša košarica je prazna!

DDoptics Nachtfalke V6 5-30x50 Gen3 | A4N (hunting) | MRAD

DDoptics Nachtfalke V6 5-30x50 Gen3 | A4N (hunting) | MRAD

SKU: ITEM-881

1.245,00
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 1245,00€ (0%)
Nakup na obroke z
6 x 205,34€
12 x 104,84€
24 x 54,64€
36 x 37,95€
48 x 29,63€
Visoke povečave pri šibki svetlobi
Čas dostave : 14-20 delovnih dni

Informacije o izdelku "Doptics strelni daljnogled | Nachtfalke V6 5-30x50 | Gen3 | A4N (lov) | MRAD"

CT steklo (jasen prenos)

Zerostop (za ničelni postanek)

Dvojni obrat (dvojno skaliranje)

Horizontalna nastavitev z nasprotno. Tehtnice (veter levo - desno)

Nov križni križ 4 (A4N) z jasno boljšimi prečki

zelo visoka ločljivost

neopazna, lovska različica z majhnimi stolpi

Dodatki: 1x preklopni pokrovčki, krpica za čiščenje, čip DDoptics, tarče, navodila za optiko tarč, balistični komplet

Katera osvetljena pika je vgrajena v ta daljnogled?

V naš strelni daljnogled V6 5-30x50 je standardno vgrajena ročna svetlobna točka iz optičnih vlaken.

Visoke povečave pri šibki svetlobi

Lov na velikih poljskih površinah zahteva veliko od ciljne optike. Visoke povečave omogočajo zanesljivo odzivanje na dolge razdalje, vendar je pomembno, da se svetlost slike še vedno lahko uporablja pri veliki povečavi, zato je bila za to ustvarjena naša lovska optika tarča V6 5-30x50. Nevpadljiv lovski dizajn diskretno skriva zmogljivost strelnega daljnogleda. Majhni stolpi za nastavitev namerilnega križa po uporabnosti nikakor niso slabši od velikih, taktičnih nastavitvenih stolpov.

Optična zmogljivost

Izjemno dovršena optika HD, zahvaljujoč prevleki, ki je bila posebej razvita za to optiko, ki ne dopušča odsevov ali razpršene svetlobe, ponuja visoko kontrastno in barvno resnično sliko z odličnimi lastnostmi ločljivosti robov tudi pri 30-kratni povečavi. Zlasti bi se lahko barvne obrobe zmanjšale na minimum. To pomeni, da se taktični strelni daljnogled Nachtfalke V6 5-30x50 lahko uporablja tudi kot opazovalni daljnogled in za varno ciljanje na velike razdalje.

Osvetljen lovski križni križ A4N

Strelni daljnogled Nachtfalke V6 5-30x50 ima uspešen, sodoben New Reticle 4.

Nov namerilni križ 4 za minimalno pokritost cilja

Ob pogledu skozi strelni daljnogled nove generacije III opazovalec takoj prepozna praktično zasnovo:

Prečnici v namerilnem križu 4N so veliko boljši, nekoliko debelejše zunanje palice pa so le polovico debele in so bistveno bolj oddaljene. Z veliko prednostjo, zlasti za lovca v slabših svetlobnih razmerah, saj je tarča le minimalno pokrita, je mogoče optimalno podpreti bliskovito hiter in varen napad.

Namerilni križ se nahaja v slikovni ravnini okularja (2. slikovna ravnina). To pomeni, da ostane vedno enake velikosti, ko spremenite povečavo. Tudi pri 30-kratni povečavi križec pokriva cilj le 3,91 mm na razdalji 100 m, vidno polje pa je pri tej največji povečavi še vedno 1,1 m pri 100 m.

Nove lastnosti

Kaj je novega pri zadnji generaciji strelnih daljnogledov?

Na prvi pogled so takoj opazne 3 spremembe:

1. Obroč za nastavitev povečave je bil opazno spremenjen in zdaj zagotavlja boljši oprijem zaradi grobe strukture.

2. Namerilni križ 4 je postal občutno drobnejši in ustvarja več prostora v središču.

3. Nastavitev namerilnega križa je kovinska, je bolj jasno definirana in ima dvojni obrač in ničelni stop.

Robusten nastavitveni mehanizem za zahtevno uporabo

Stolpi za nastavitev namerilnega križa ciljne optike DDoptics generacije III so izdelani iz robustne aluminijeve zlitine in so brez plastičnih delov. Vsi aluminijasti deli so opremljeni z novim, nesijajnim DDoptics "fino-črnim" eloksiranim premazom. Mehanizem za prilagajanje je bil predelan v taktično različico, t.j. H. ni le zelo odporen na udarce in popolnoma vodoodporen, ampak tudi trdo tečen in tako zaščiten pred nenamernim prilagajanjem. To pomeni, da lahko nastavitev namerilnega križa uporabljamo tudi pri vsakodnevnem lovu "odprto", torej brez navojne kapice, da lahko hitro prilagodimo namerilni križ glede na situacijo.

Hitra nastavitev križnega križa z ničelnim ustavitvijo

Število izvedenih prilagoditev klikov je mogoče odčitati z dvojne skale (dvojno obratovanje) na stolpu za nastavitev višine in ustrezno prilagoditi.

Po nameritvi se lahko nastavitev namerilnega križa "izniči". Zaporni obroč ničle se nato obrne do konca. Nastavitev ničle se nato od spodaj izniči s pomočjo obroča za zaustavitev nič, da se doseže zaustavitev v ničelnem položaju. Začenši z ničelnega položaja – ob predpostavki, da poznate obremenitev – lahko s sistemom označevanja prednastavite različne razdalje streljanja. Stranski nastavitveni stolp je označen z dvema nasprotno vrtljivima lestvicama. Začenši z ničelno nastavitvijo, lahko namerilni križ prednastavite glede na smer in moč vetra ali kakršno koli premikanje tarče.

Kompenzacija paralakse zagotavlja ostro in neutrujajočo sliko z 25 m pri vseh nastavitvah povečave in popravlja strelčevo napako, ki jo povzroči poševni pogled.

Proizvajalec
Element je bil uspešno dodan v košarico.