Specializirana spletna trgovina za lov in prosti čas

Košarica

Vaša košarica je prazna!

DDoptics Night falcon ERGO 15x56 Gen 3.1 | green

DDoptics Night falcon ERGO 15x56 Gen 3.1 | green

SKU: 440120013

377,00
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 377,00€ (0%)
Nakup na obroke z
3 x 133,19€
6 x 67,30€
12 x 34,36€
24 x 17,91€
36 x 12,44€
Poiščite žarišče tudi v temi (Smart Focus 50 m do neskončnosti)
Čas dostave:
14-20 delovnih dni

Informacije o izdelku "Daljnogled DDoptics | nočni sokol ERGO 15x56 | Gen 3.1 | zelen"

učinkovito in poceni

dobra ostrina robov

idealno za luno in osvetlitev ozadja

močan v svetlobi in kontrastu

robusten in primeren za vse vremenske razmere

Priložena je torbica za daljnogled, nosilni trakovi Niggeloh in zaščitni pokrovčki za leče in okular

Najboljši daljnogled 15x56 za vas je morda manjši

Novi nočni sokol Ergo 15x56 je več kot naslednja generacija - je brezkompromisna rešitev za tiste, ki pričakujejo nizko težo po zmerni ceni. Kljub nizki teži prinaša nočni falcon Ergo 15x56 neverjetne zmogljivosti, ki presegajo večino daljnogledov v cenovnem razredu 400 €. Nočni sokol Ergo 15x56 je vnaprej določen za lov na sedenje in v mraku na največji možni razdalji.

Nova generacija 3.1

Nova generacija 3.1 je bila dodatno izboljšana. Kolo za fokusiranje in dioptrija sta izdelana iz robustne kovine, na splošno pa bi lahko daljnogled olajšali. Poleg tega so bile okularje opremljene z inovativnim Z-naslonom.

Poglejte stvari, ne glede na to, kakšna je svetloba

Čez dan ali ob mraku, je najlepše občutiti vizualni vtis, ko je videti popolnoma naraven in obstojen. Nov videz nočnega sokola Ergo 3.1 daje gledalcu občutek, da dejansko doživlja briljantno resničnost, pri čemer nočni sokol Ergo vedno pozitivno preseneti. Barvne obrobe in barvne napačne predstavitve teh daljnogledov skorajda ne poznamo, ravna črta ostane ravna črta tudi v območju robov.

Svetlejša, svetlejša, bolj kontrastna

Če vsak prst z daljnogledom ve, kam spada, če se vam zdi, da v roki držite lahek in majhen daljnogled in če so ti daljnogledi še vedno svetlejši in bolj kontrastni, kot ste mislili, da je mogoče s tako lahkim, potem imamo naredil vse pravilno.

Poiščite žarišče tudi v temi (Smart Focus 50 m do neskončnosti)

Smart Focus je ugoden v mraku ali ponoči. S to tehniko nočno sokolanje v veliki meri odpravi ponovno fokusiranje. Po izostritvi na približno 100 m oddaljen predmet se oko samodejno prilagodi v razponu razdalje od 50 m do neskončnosti brez nenehnega ponovnega ostrenja.

Enostavna nastavitev funkcije 50 m do neskončno

Novi nočni sokol Ergo generacije 3.1 je postal malce bolj podoben svojemu "velikemu bratu" Pirschler Gen. 3. Tako ima novi nočni sokol tudi otipljivo črto, s pomočjo katere lahko daljnogled enostavno vrnete. na razpon ostrine podnevi in ​​ob mraku. Za prilagoditev ob mraku je označevalnik otipne črte na kolescu za ostrenje preprosto obrnjen "Na vrh" in slika je že ostra.

Proizvajalec
Element je bil uspešno dodan v košarico.