Specializirana spletna trgovina za lov in prosti čas

Košarica

Vaša košarica je prazna!

DDoptics Night falcon V4 2.5-10x56 Gen3 | MRAD | A4N

DDoptics Night falcon V4 2.5-10x56 Gen3 | MRAD | A4N

SKU: ITEM-883

899,00
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 899,00€ (0%)
Nakup na obroke z
3 x 325,83€
6 x 164,74€
12 x 84,22€
24 x 43,99€
36 x 30,62€
48 x 23,96€
Zmogljiva, preračunana optika - izboljšan kontrast | CT steklo
Čas dostave : 14-20 delovnih dni

Informacije o izdelku "Doptics Strelni daljnogled | Night Falcon V4 2,5-10x56 | Gen3 | MRAD | A4N"

Kovinski stolpi za nastavitev križnega križa (brez plastike kot v Gen. II)

CT steklo (jasen prenos) (nizka disperzija)

dvojno skaliranje (dvojno obratovanje)

Zerostop za ASV (zero strike)

trdi taktični 1/4 klik počivalnik

nov dizajn povečave - nastavitveni obroč

Nov križni križ 4 (A4N) z bistveno boljšimi žarki

Trdi, taktični 0,1 MRAD naslon za klik (1 cm/klik)

Razdalja nastavitve 260 klikov = 2,6 m do 100 m

Dodatki: 1x preklopni pokrovčki, krpica za čiščenje, čip DDoptics, tarče, optična navodila za ciljanje, balistični set

Katera svetleča točka je nameščena v tem strelnem daljnogledu?

Standardno je v naš strelni daljnogled V4 2,5-10x56 nameščena ročna svetlobna točka iz optičnih vlaken.

Nove lastnosti

Kaj je novega pri strelnih daljnogledih zadnje generacije?

Na prvi pogled takoj padejo v oči 3 spremembe:

1. Obroč za nastavitev povečave strelnega daljnogleda je opazno spremenjen in zdaj omogoča večji oprijem zaradi grobe strukture.

2. Namerilni križ 4 je postal občutno finejši in ustvari več prostora na sredini.

3. Nastavitev namerilnega križa strelnih daljnogledov je kovinska, je bolj jasno opredeljena in ima Doubleturn in Zerostop.

Strelni daljnogledi z robustnim mehanizmom za nastavitev

Stolpi za nastavitev namerilnega križa strelnih daljnogledov generacije III DDoptics so izdelani iz robustne aluminijeve zlitine in so brez plastičnih delov. Vsi aluminijasti deli so opremljeni z novim, nesijajnim DDoptics "fino-črnim" eloksiranim premazom. Nastavitveni mehanizem je prešel v taktično različico, torej ni le zelo odporen na udarce in popolnoma vodoodporen, temveč tudi trdo tekoč in tako zaščiten pred neželenimi nastavitvami. To pomeni, da se lahko nastavitev namerilnega križa uporablja tudi pri vsakodnevnem lovu, torej brez navojne kapice, da lahko hitro prilagodimo namerilni križ glede na situacijo.

Strelni daljnogled s hitro nastavitvijo namerilnega križa in ničelnim ustavitvijo

Z dvojnim vrtenjem stolpa za nastavitev višine lahko odčitate število izvedenih in ustrezno prilagojenih nastavitev klikov. Po streljanju lahko nastavitev namerilnega križa strelnega daljnogleda »odbijemo«. Obroč ničelne zaustavitve se nato zavrti do zaustavitve. Nato se nastavitev ničle ustavi s pomočjo obroča za zaustavitev ničle od spodaj, da se doseže zaustavitev v ničelnem položaju. Na podlagi ničelnega položaja je mogoče s sistemom označevanja prednastaviti različne razdalje streljanja, pod pogojem, da je potrebno poznavanje laboratorija. Stranski nastavitveni stolp je označen z dvema nasprotno vrtljivima lestvicama. Začenši z ničelno nastavitvijo, lahko tu nastavite križni križ glede na smer vetra in moč vetra ali morebitno premikanje tarče.

Zmogljiva, preračunana optika - izboljšan kontrast | CT steklo

Strelni daljnogledi DDoptics generacije III uporabljajo visoko zmogljivo CT steklo (Clear Transmission) z našim preizkušenim premazom DDlucide. Prednost na novo uporabljenega tipa stekla je znatno izboljšano kontrastno obnašanje in zmanjšanje barvnih robov. Vendar pa bi se prenos na strelne daljnoglede generacije II lahko nekoliko povečal. Obe generaciji sta že na zgornji meji trenutno tehnično izvedljivega.

Prenos svetlobe z najvišjimi vrednostmi

Popolnoma kaljena optika strelnih daljnogledov, ki ne dopušča odsevov, ponuja briljantno sliko z izjemnimi lastnostmi ostrine robov. Zaradi minimalnega deleža lažne svetlobe tudi osvetlitev ozadja ne moti. Prepustnost svetlobe kaže 94,7 % (dan) ali 93 % (noč) konične vrednosti, ki omogočajo varen odziv na zadnjo svetlobo pločevinke.

Strelni daljnogled z najboljšo svetlečo točko na trgu

Zahvaljujoč tehnologiji optičnih vlaken postane svetleča točka z močnim zatemnitvijo ne le temnejša, ampak tudi bolj fina. Svetlobno točko je mogoče nenehno zatemniti iz primernosti osvetlitve ozadja v način naprave za nočno opazovanje. Poleg tega je mogoče standardno svetlobno točko (fiber dot) nadgraditi na naš IFiber, inteligentno svetlečo piko s senzorjem gibanja in položaja ter majhen mikroprocesor in integrirano programsko opremo. Vaša svetleča točka se vedno izklopi, ko je ne potrebujete več in se znova aktivira, ko je potrebna.

Nov namerilni križ 4 za minimalno pokritost cilja

Ko pogledate skozi novo generacijo III strelnih daljnogledov "Night Falcon HDX", gledalec takoj prepozna praktično zasnovo: križni križi na križnem križu 4N so veliko boljši, prvotno debelejši zunanji žarki pa so le polovico manjši in so veliko dlje narazen. Velika prednost, predvsem za lovca v slabših svetlobnih razmerah, saj je tarča le minimalno zakrita in je tako bliskovito hitro in varno zaustavitev optimalno podprto.

Svetlobni namerilni križ 4N se nahaja v slikovni ravnini okularja (2. slikovna plast) in tako ostane pri spreminjanju povečave vedno enake velikosti. Ni potrebe po nastavljanju namerilnega križa. Merilni daljnogled ima taktično nastavitev 0,1 MRAD, se pravi na klik namerilni križ nastavljen za 0,1 MRAD, torej za 1 cm do 100 m. Za uporabnika v Evropi to pomeni preprosto aplikacijo

Proizvajalec
Element je bil uspešno dodan v košarico.