Specializirana spletna trgovina za lov in prosti čas

Košarica

Vaša košarica je prazna!

INFIRAY CABIN CBL19 TERMALNI MONOKULAR S SVETILKO

INFIRAY CABIN CBL19 TERMALNI MONOKULAR S SVETILKO

SKU: CBL19

1.490,00
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 1490,00€ (0%)
Nakup na obroke z
6 x 272,74€
12 x 139,42€
24 x 72,84€
36 x 50,70€
48 x 39,67€
Monokular za termično slikanje in snemanje videov Cabin Series je kompakten in lahek, enostaven in udoben za nošenje in upravljanje z eno roko. 
Čas dostave:
14-20 delovnih dni

CABIN SERIES

Monokular za termično slikanje in snemanje videov Cabin Series je kompakten in lahek, enostaven in udoben za nošenje in upravljanje z eno roko. Baterijo lahko hitro odstranite. Z izvrstnimi funkcijami in vgrajeno LED lučko je CABIN mogoče uporabiti za lov, iskanje in pozicioniranje v različnih vremenskih pogojih. Ne glede na to, kakšen je dan ali noč in ne glede na slabe vremenske razmere lahko opazujete slikate in snemate tarče, skrite za ovirami.

  • Visoka kakovost slike

V CABIN so vgrajeni samorazviti visoko zmogljivi detektorji VOx (vanadijev oksid). Opremljen z visoko zmogljivo elektronsko opremo in vrhunsko infrardečo optiko, kar zagotavlja izjemno jasne termalne slike, tako da je zaznavanje in prepoznavanje enostavno in učinkovito podnevi ali ponoči.

  • 12 μm termovizijski detektor

Uporabite visoko zmogljiv detektor 12 μm

  • HD zaslon1280 × 960

Visoka ločljivost zagotavlja jasne in barvite slike.

  • Izjemno jasen način

Vgrajeni izredno jasen način je primeren za slabe vremenske razmere, kot sta megla in dež. Ta način je bolj občutljiv za prikaz več podrobnosti.

  • Funkcija slike v sliki

2-krat povečano slika, hkrati pa bo ostalo gledanopolje  normalno vidno.

  • Stadiametrični daljinomer

Na podlagi ocenjenih višin ciljev lahko uporabnik hitro in enostavno doseže grobo razdaljo od cilja z vgrajenim stadiametričnim daljinomerjem.

  • Močna svetloba s spremenljivim fokusom

Kabina je opremljena z uvoženimi 3w LED kroglicami in ima funkcijo dvostopenjskega preklapljanja in povečave. Razdalja obsevanja lahko doseže 50 m, kar vam omogoča potrebno osvetlitev za iskanje in reševanje

  • 3100mAh

CABIN je opremljena z 3,6 V baterijo velike zmogljivosti 3100 mAh, ki lahko neprekinjeno deluje 7,5 ure. Baterijo je mogoče hitro odstraniti in vstaviti v nekaj sekundah, kar zagotavlja idealno baterijsko rešitev

  • Gumb za hitro ostrenje

CABIN z gumbom za ostrenje prilagodi ostrino v območju 100 °, kar omogoča hitrejši ogled cilja.

Proizvajalec
Element je bil uspešno dodan v košarico.