Specializirana spletna trgovina za lov in prosti čas

Košarica

Vaša košarica je prazna!

TICKLESS HUNTER

TICKLESS HUNTER

SKU: ITEM-992

29,10
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 29,10€ (0%)
TICKLESS Hunter Ultrazvočni odganjalec klopov brez kemikalij
Čas dostave : 14-20 delovnih dni

TICKLESS Hunter Ultrazvočni oganjalec-repelent klopov brez kemikalij

Okolju prijazen, ne vsebuje kemikalij in dišav.

Ne glede na to, koliko časa preživite zunaj, vas Tickless Hunter še naprej ščiti pred klopi brez uporabe kemikalij in brez oddajanja zvoka ali vonja. Napravo preprosto pritrdite na svoja oblačila in klope bo odvrnila do 3000 ur ter vam omogočila brezskrbno uživanje v naravi.

Je netoksičen in ne uporablja ali sprošča nobenih kemičnih snovi ali vonjav, varen za uporabo za vsakogar.

OPIS

Naprava oddaja ultrazvočne impulze, ki so neopazni za ljudi, pse ali divje živali, vendar motijo ​​klope in jih tako odganjajo. Domet delovanja je približno 2 metra. Naprava je namenjena predvsem v preventivne namene.

Tehnologija TICKLESS® je bila podvržena strogemu testiranju in je bila učinkovita s klinično študijo na Šoli za veterinarsko medicinsko mikrobiologijo in Laboratoriju za infekcijske bolezni na Univerzi v Camerinu v Italiji.

brez kemikalij

2 m dometa

brez vonjav in dišav

varen za uporabo za vse

znanstveno dokazano

celoletna zaščita

preventivna rešitev

Kako uporabiti: Odstranite jeziček, da aktivirate napravo. Pritisnite gumb za vklop ali izklop naprave: 4 kratki zeleni utripi označujejo vklop, medtem ko en sam dolg rdeč utrip označuje izklop. Ko je vklopljena, lučka utripne približno vsakih 5 minut. Po 8 urah neprekinjenega delovanja se naprava samodejno izklopi, pred ponovno uporabo pa jo je potrebno ponovno vklopiti. Napravo varno pritrdite na oblačila s sponko za enostavno pripenjanje ali z vrvico, ki poteka skozi njo. Naprave ne dajajte v žep ali torbo, saj boste s tem ovirali oddane ultrazvočne valove. Pri normalnih temperaturah lahko naprava prepreči klope približno 3000 ur.

Na območjih, ki so močno naseljena s klopi, 100-odstotna zaščita ni zagotovljena.

V primeru tehnične okvare nudimo 6-mesečno garancijo za enoto.

Proizvajalec
Element je bil uspešno dodan v košarico.