Specializirana spletna trgovina za lov in prosti čas

Košarica

Vaša košarica je prazna!

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov in določajo pogoje nakupa prek spletnega mesta ihunt.si S spletno trgovino ihunt.si upravlja STF d.o.o., ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju "ponudnik"). Prosimo, pozorno preberite splošne pogoje poslovanja spletne trgovine, saj vas zavezujejo od vstopa v našo spletno trgovino. Šteje se, da ste z vsako transakcijo, opravljeno prek naše spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in se strinjate s ponujenimi splošnimi pogoji brez omejitev. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev brez posebnega obvestila. Spremembe veljajo od trenutka objave in zavezujejo uporabnika.
PONUDNIK :


STF d.o.o., Istrska cesta 24, 6240 Kozina
Identifikacijska št. za DDV: SI25322451
Matična številka: 2254310000
Telefon: + 386 59974775386 
E-naslov: info@ihunt.si

PRIJAVA
Registracija je potrebna z uporabniškim imenom in geslom. Pošiljko blaga lahko pošljemo na naslov, ki ni naveden ob registraciji. Če želite preklicati svojo registracijo s spletnega mesta ihunt.si, pošljite e-pošto na: podpora@ihunt.si


NAROČILA
Izdelke lahko naročite prek spletnega naročila na naši spletni strani ali po e-pošti na info@ihunt.si. Izdelke lahko naročite 24 ur na dan, vse dni v letu. Vsa prejeta naročila bodo nepreklicana. V primeru napake v naročilu lahko kupec naročilo prekliče ali spremeni brez dodatnih stroškov, če je še v obdelavi in še ni bilo poslano po pošti. Naročila prejeta v soboto, nedeljo ali na praznik, bodo poslana prvi naslednji delovni dan. Po oddaji elektronskega naročila stranka po elektronski pošti prejme obvestilo, da je bilo naročilo uspešno oddano. Ponudnik lahko pokliče naročnika na njegovo kontaktno telefonsko številko, da preveri podatke, pravilnost naročil ali uskladi naročilo. Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in ponudnikom je nepreklicno sklenjena s pošiljko pošiljke.


CENE
Vse cene so v evrih. Cene veljajo do objave novega cenika. Pridržujemo si pravico do napak na spletnem mestu tako v slikovnem kot besedilnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. V primeru sprememb cen bo ponudnik obvestil naročnika, ki lahko odstopi od pogodbe oz. naročila.


NAČINI PLAČILA
Ponudnik dovoljuje naslednje načine plačila:
- plačilo z bančnim nakazilom

- spletno plačilo z kreditnimi karticami

- PayPal

- Leanpay za obročna plačila

PRITOŽBA IN VRNITEV BLAGA

Vse izdelke pred dostavo pregledamo in pošljemo nepoškodovane. Vaše izdelke bomo skrbno zapakirali v dostavno škatlo, da vas bodo dosegli nepoškodovani in v originalni embalaži. Po prejemu blaga je kupec dolžan preveriti količino in kakovost blaga. Kupec ima pravico zahtevati, da podjetje pokvarjen izdelek nadomesti z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek ali odpravi napako na izdelku ali vrne del plačanega zneska sorazmerno do napake. Če je embalaža poškodovana, mora kupec o tem obvestiti STF d.o.o. v roku 8 dni od prejema blaga. Naročnik ima pravico, da v 15 dneh po prejemu blaga ponudnika po elektronski pošti obvesti o odstopu od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki ga nosi naročnik v zvezi z odstopom, je strošek vračila blaga. Blago je treba ponudniku vrniti najkasneje v 15 dneh po obvestilu o odstopu od nakupa. Vrnjeno blago mora biti neuporabljeno in v originalni in nepoškodovani embalaži. Vračilo kupnine bo izvedeno na račun stranke v najkrajšem možnem času oz. najkasneje v 14 dneh od datuma prejema vrnjenega blaga.

GARANCIJA
Blago ima garancijo, če je navedena na garancijskem listu ali računu. Garancija velja samo, če upoštevate navodila za uporabo, navodila na garancijskem listu ter ob predložitvi garancijske kartice in računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskem listu. Če ni informacij o garanciji, izdelek nima garancije.


VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki uporabnika spletne trgovine so zaupni in v nobenem primeru ne bodo razkriti nepooblaščenim osebam. Večino strani v naši spletni trgovini lahko obiščete, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu se nekatere informacije samodejno pridobijo z uporabo piškotkov in spletnih signalov ("pixel tags"), običajnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih svetilnikov nam omogoča, da prepoznamo vaš naslov IP, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate, in celotno spletno aktivnost. Če na svojem računalniku izklopite piškotke, v spletni trgovini ne boste mogli opraviti nakupa. Za nakup v naši spletni trgovini potrebujemo vaše osebne podatke. Podatkov, ki nam jih posredujete ne razkrivamo tretjim osebam, razen za namen potrditev nakupa plačilne kartice, dostave izdelkov, trženja in promocije. Ponudnik sprejme vse potrebne ukrepe za zaščito zaupnosti osebnih podatkov.

INTELEKTUALNA LASTNINA
Vse pravice pridržane. Vsa besedila, slike, grafike, zvočne datoteke, animacije, video posnetki in njihovi izpeljanki na tem spletnem mestu bi morali biti zaščiteni z avtorskimi pravicami in drugo zaščito intelektualne lastnine. Teh elementov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabi ali distribucijo.


PRITOŽBE IN SPORI
Ponudnik upošteva veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in druge predpise Republike Slovenije. Ponudnik si prizadeva izpolniti svojo dolžnost in vzpostaviti učinkovit sistem za obravnavo pritožb ter določiti osebo, s katero lahko kupec v primeru težav kontaktira po telefonu ali e-pošti. Pritožbe se oddajo po e-pošti na podpora@ihunt.si. Pritožbeni postope je zaupen. Morebitne spore bodo uporabniki in ponudnik reševali sporazumno, če pa to ne bo mogoče, bo za reševanje sporov pristojno sodišče v Kopru. Želimo vam obilo prijetnega in ugodnega nakupovanja!

Element je bil uspešno dodan v košarico.